Respectul fata de angajati inseamna respectul fata de propriul business. Noi va asiguram hidratarea lor constanta.

Stiri Cumpana

SUSTINEM EVOLUTIA SOCIETATII ROMANESTIPrin natura serviciilor oferite de Cumpana, sponsorizam si sprijinim o serie de activitati a caror finalitate are un efect pozitiv asupra evolutiei cat mai sanatoase a comunitatii. Cultura noastra de responsabilitate sociala a fost si este axata pe 3 domenii: sport, sanatate si cultura. In viziunea noastra, aceste 3 domenii sunt conditiile esentiale pentru dezvoltarea unei societatii puternice si performante. Consideram ca o societate nu poate evolua fara cultura, tocmai de aceea sustinem initiative remarcabile, precum Salonul de carte Bookfest sau Livresque. In acelasi timp, credem cu tarie in potentialul tinerilor romani, drept urmare am sponsorizat activitatile diverselor asociatii studentesti, dintre care mentionam AIESEC si ADITEC.
Noi, cei de la Cumpana, constientizam importanta sportului si a miscarii pentru energia si vitalitatea noastra zilnica. Prin sponsorizarile diverselor campionate sportive sau turneelor de tenis si rugby am vrut sa recunoastem valoarea si importanta sportului romanesc, dar sa si stimulam dezvoltarea acestuia.
Ceea ce ne defineste in esenta sunt eforturile pe care le depundem pentru incurajarea unui stil de viata cat mai sanatos. Asadar, ne implicam in diverse activitati, manifestari si evenimente de sustinere a sanatatii societatii romanesti, precum: Ziua Mondiala a Inimii, Meeting of Parties on the Protocol on Water and Health of the Convention on Water of the United Nations. Insa nu ne-am oprit aici, ci am construit parteneriate durabile cu Primariile diverselor sectoare pentru interventii in situatii deosebite (temperaturi extrem de ridicate) si am oferit corturi de prim ajutor in colaborare cu Patriarhia Romana.
Vom continua sa sustinem diverse actiuni si initiative ce aduc o contributie notabila la evolutia cat mai sanatoasa a societatii noastre.