Respectul fata de angajati inseamna respectul fata de propriul business. Noi va asiguram hidratarea lor constanta.

Servicii

Parteneriat

Parteneriat

Oferim un serviciu completParteneriatul cu noi este bazat pe fairplay - Cumpana Business este un parteneriat transparent intre noi si clientii nostri, fondat pe fairplay si respectarea tuturor angajamentelor luate fata de acestia. Din acest motiv ne manifestam grija fata de fiecare detaliu: de la instalarea dozatorului, la programarea livrarilor, pana la service si intretinere.Va eficientizam stocul de apa - Intr-o prima etapa, purtati o discutie punctuala cu un reprezentant Cumpana legata de amploarea firmei/companiei dvs si de necesitatile obiective legate de stocul permanent de apa. Reprezentantul Cumpana va ofera o serie de sfaturi practice ce va ajuta sa va eficientizati managementul stocului de apa zilnic. Impreuna cu acesta, veti construi cea mai buna oferta, caci la Cumpana nimic nu e prestabilit. Oferta este personalizata in functie de dorintele si nevoile dvs.

Livrarea apei este gratuita – Respectam integral programarea livrarilor de apa. Livrarea apei este mereu gratuita si se face a doua zi dupa lansarea comenzii. In cazul comenzilor facute vineri, livrarea se face in ziua de luni.

Optiuni

Optiuni

Dozatorul poate fi inchiriat sau cumparat - In functie de ceea ce va avantajeaza, aveti optiunea de a inchiria sau de a achizitiona dozatorul. La instalarea acestuia, reprezentantul Cumpana va ofera toate instructiunile necesare pentru utilizarea acestuia in maxima siguranta.

Respectam reglementarile privitoare la siguranta alimentara - La Cumpana aveti garantia unui consum de apa pura de izvor pentru toti angajatii. Politica noastra interna este ghidata de respectarea tuturor conditiilor legate de siguranta alimentara: apa este imbuteliata in conditii igienice in recipienti de policarbonat, iar transportul si livrarea apei se fac in masini speciale. In plus, Cumpana detine un departament cu personal special instruit pentru igienizarea profesionista a dozatoarelor. Acest serviciu nu este costisitor si este recomandat pentru mentinerea puritatii apei.

Locatii

Unde livram

Livram in toate orasele din tara.

Vrei sa fii clientul nostru?


Cere o oferta personalizata sau contacteaza Departamentul de Vanzari.