Respectul fata de angajati inseamna respectul fata de propriul business. Noi va asiguram hidratarea lor constanta.

Beneficii

Eficienta

Eficienta

Timpul inseamna baniEficienta stocului de apa

A oferi apa zilnic angajatilor sau vizitatorilor este o necesitate pentru orice tip de firma. Cu sistemul Cumpana Business si cu ajutorul consultantilor nostri va puteti eficientiza managementul stocului de apa.


Economie de timp si bani & efort redus

Eficientizarea stocului de apa si faptul ca scapati de efortul de a cara apa zilnic se traduc automat in comoditate si economie de timp si bani.

Hidratarea constanta a angajatilor duce la o crestere a productivitatii si eficientei muncii lor

Sistemul Cumpana Business va ajuta sa va respectati angajatii, garantandu-le o hidratare corespunzatoare cu apa pura de izvor. Sanatatea acestora se traduce in: concentrare maxima, un grad ridicat de putere de munca si intr-o crestere a productivitatii si eficientei muncii lor.

Management

Management


Un management mai bun al muncii

Sistemul Cumpana Business este un serviciu practic ce face ca nici un angajat sa nu-si piarda timpul cu organizarea, achizitionarea si caratul apei.

O organizare mai buna a bugetului dvs. pe viitor

Odata stabilita oferta Cumpana, din partea noastra nu vor interveni costuri imprevizibile. Astfel, dvs va puteti organiza fara nici o problema bugetul pe viitor.

Serviciul Cumpana business nu e costisitor

Este un serviciu calitate – pret in favoarea dvs.

Multifunctionalitatea dozatoarelor duce la economie de spatiu si bani

Dozatoarele, ce ofera instant apa rece si apa calda, sunt practice pentru toti angajatii. Utilitatea dozatorului va face sa economisiti spatiu si bani, caci inlocuieste fierbatorul, cafetiera si frigiderul.

Ecologic

Ecologic

Design modern

Design-ul modern al dozatoarelor va amenajeaza placut spatiul.

Eliminati consumul de apa din surse nesigure

Apa Cumpana este apa pura de izvor, extrasa din padurea Vulpachi-Lipoveanca, produsa in sistem certificat HACCP si imbuteliata in conditii igienice. Bidoanele de policarbonat sunt igienizate inainte de fiecare reumplere, iar apa este livrata si transportata in conditii igienice.

Consum de apa prietenos cu mediul

Eliminand folosirea pet-urilor, sistemul Cumpana Business va confera un consum de apa mult mai prietenos cu mediul, deoarece bidoanele sunt reutilizabile, iar la momentul casarii sunt preluate si reciclate de firme specializate.
Vrei sa fii clientul nostru?


Cere o oferta personalizata sau contacteaza Departamentul de Vanzari.