Un sistem modern si economic de filtrare a apei ce va faciliteaza un cost redus pentru un consum mare de apa.

Servicii

Design modern

Design modern


Un serviciu modern, practic si economic


Serviciul Aquaduct este un serviciu practic si economic ce asigura o hidratare sigura si nelimitata acelor clienti ce au un consum de apa extrem de ridicat, insa, cu toate acestea, vor sa beneficieze de multifunctionalitatea unui dozator (racirea si incalzirea apei) si de un consum igienic de apa.
Serviciul Aquaduct are 2 sisteme diferite ce pot fi racordate la reteaua publica de apa: dozatorul Aquaduct si tansitoarea Aquaduct, ambele fiind dotate cu elemente filtrante profesionale si cu sistem de racire a apei.

Orice dozator Cumpana poate deveni dozator Aquaduct

In functie de nivelul de consum de apa, clientii Cumpana isi pot transforma dozatorul Cumpana cu bidoane de apa imbuteliata in dozator de retea. Aceasta transformare se poate obtine cu usurinta datorita kitului Aquaduct ce foloseste un sistem cu 2 plutitoare pentru back-up, acoperit cu un capac dotat cu un filtru de aer ce protejeaza impotriva contaminarii apei din rezervoare. Dozatorul Aquaduct are o baza in care se monteaza elementul filtrant si prin care se face racordarea la reteaua publica de apa. Aceasta baza ii confera o ergonomie mai mare, robinetii fiind foarte usor accesibili.

Serviciu modern

Serviciu modern


Tasnitoarea Aquaduct: design si functionalitate

Tasnitoarea Aquaduct este o solutie moderna si functionala pentru spatiile extrem de populate: institutii scolare si universitare, sali de sport sau de asteptare, fabrici, spitale etc. Este foarte usor de instalat, caci e de sine statatoare – nu necesita fixarea in podea sau in perete. O cablati direct la o sursa de energie si la reteaua de apa si obtineti apa rece purificata si filtrata, caci este dotata cu sisteme de racire si cu filtre interioare. Cabina are un design modern si este construita dintr-un material rezistent la rugina pentru a evita un consum de apa neigienic.


Elementul filtrant este unic pe piata din Romania.

Elementul filtrant este testat si recunoscut pentru performantelor sale de NSE (National Science Foundation) si ANSI (American National Standards Institute). Majoritatea produselor similare de pe piata au baterii cu 4 filtre, insa dozatorul Aquaduct are intr-o singura carcasa 5 filtre, fiecare in parte avand un rol distinct in procesul de filtrare.

Optiuni

Siguranta

Cel mai performant proces de filtrare.

Fiecare filtru in parte are o functie importanta in procesul de filtrare. Astfel, un prim filtru cu o dimensiune de 5 microni retine nisipul, sedimentele, impuritatile mari si fierul. Un alt filtru fin cu dimensiunea de 0,5 microni reduce turbiditatea, plumbul, clorul, uleiul, chisturile parazitare si alte particule organice si anorganice. Cel de al treilea filtru este cel de absorbtie ce are drept rol reducerea particulelor chimice, inlaturarea mirosului si imbunatatirea gustului si culorii specifice apei. Filtrul de protectie are o insertie de argint ce elibereaza ioni de argint dupa o tehnologie Agion care sporeste eficienta filtrarii. Cel din urma filtru (scale control) are sfere de polifosfat care protejeaza impotriva depunerilor de calcar (apa dura).

Instalarea usoara a dozatorului.

O echipa tehnica specializata a Cumpana va asigura montajul gratuit (in limita a 10 m de traseu).
Dozatorul se conecteaza usor printr-un racord la sursa de apa potabila. Va puteti alege locul punctului de consum, fara a fi necesare ancorari suplimentare.