Cumpana Acasa aduce modernitatea si confortul in casa ta pentru ca tu sa te relaxezi alaturi de cei dragi.

Servicii

Usor

Usor

Oferim un serviciu completEste un serviciu complet si modern ce te degreveaza de grija permanenta de a achizitiona, transporta si cara zilnic noi pet-uri cu apa. Cu alte cuvinte, scapi de efortul si responsabilitatea de a asigura in fiecare zi stocul de apa necesar intregii familii.

Cumpana Acasa tine cont de nevoia de hidratare constanta a familiei tale. Consultantii Cumpana te ajuta sa identifici stocul necesar de apa ce iti asigura in mod eficient si economic necesarul zilnic.


Cumpana Acasa iti livreaza apa gratuit la usa casei tale ca tu sa economisesti timp si sa-ti pastrezi energia pentru mai multe clipe alaturi de familie. Livrarile sunt planificate cu o frecventa bilunara sau lunara in functie de consumul tau, in aceeasi zi a saptamanii si te scuteste de grija de a mai comanda apa.

Optiuni

Optiuni

Ai de unde alege ce ti se pare potrivit si util pentru locuinta ta. Avem o gama diversificata de produse: de la o larga varietate de dozatoare cu functionalitati si design-uri diferite, pana la o serie de produse practice: sisteme de depozitare, sticlute de policarbonat cu mecanism flip-flop, pompa manuala de apa etc.

Designul modern al dozatorului este adaptat la spatiu tau. Dozatorul isi dovedeste permanent utilitatea pentru intreaga familie datorita multifunctionalitatii lui: iti ofera instant apa rece sau apa calda. Astfel, apa la water cooler poate satisface rapid setea de un pahar de apa rece de izvor sau pofta de ceai, cafea, ciocolata calda sau supa instant.


Alegi siguranta unei ape de calitate si elimini consumul de apa din surse nesigure. Hidratarea inseamna sanatatea ta si a intregii familii. Apa Cumpana este apa pura de izvor, produsa in sistem certificat HACCP si imbuteliata in conditii igienice. Este o apa cu un continut echilibrat in minerale, recomandata tuturor, inclusiv bebelusilor.

Ecologic

Ecologic

Ai garantia unui consum de apa igienic. E important sa stii ca bidoanele de policarbonat sunt igienizate inainte de fiecare reumplere, iar apa este livrata si transportata in conditii igienice. In plus, Cumpana Acasa detine un departament special dedicat proceselor de igienizare, dezinfectie si curatare profesionala a dozatoarelor necesare eliminarii impuritatilor, bacteriilor si calcarului ce afecteaza calitatea apei imbuteliate.

Consum de apa prietenos cu mediul. Eliminand folosirea pet-urilor, sistemul Cumpana Acasa va confera un consum de apa mult mai prietenos cu mediul, deoarece bidoanele sunt reutilizabile, iar la momentul casarii sunt preluate si reciclate de firme specializate.

Locatii

Unde livramLivram in Bucuresti, in urmatoarele localitati adiacente: Stefanestii de Jos, Afumati, Dascalu, Tunari, Otopeni, Corbeanca, Saftica, Balotesti, Buftea, Chiajna, Popesti Leordeni, Pantelimon, Dobroesti, Voluntari, Mogosoaia, Chitila, Branesti, Islaz, Moara Vlasiei, Caciulati, Snagov, precum si in municipiile Constanta, Timisoara, Ploiesti si Galati.